Fluekasterne

- du kan opleve ved demo-poolen

Thomas Gundersen Thaarup

Thomas Gundersen Thaarup – Salmologic Ambassadør

 

Thomas´ demonstration vil tage udgangspunkt i følgende emner:
• Vigtigheden i korrekt grejsammensætning.
• Moderne kasteteknik med enhånds-, switch og tohåndsstænger.
• Kroppens funktion og betydning i fluekastet – grejet og kroppen arbejder sammen som en helhed.
• Fordelene ved at fiske med korte skydehoveder – herunder enkle teknikker til at håndtere synkeliner.

 

Thomas Gundersen Thaarup er født i 1984. Han kommer oprindeligt fra Frederikshavn, men er i dag bosiddende i Vejle. Han er uddannet Skov- og Landsskabsingeniør i 2011 fra Københavns Universitet. Til dagligt er han ansat som driftsleder i Slagelse Kommune Entreprenørservice, hvor han har ansvaret for driften af kommunens sportsarealer og grønne områder.

 

Thomas har altid fundet fluefiskeriets mange facetter meget fascinerende. Han fik sin første fluestang som 10-årig, og siden da har fluefiskeriet stået hans hjerte meget nær.

 

For at fluefiskeri skal være sjovt og en fornøjelse, er det vigtigt at mestre basis og forståelsen i fluekastet for at opnå bedst mulig linekontrol. I den forbindelse har han årligt fornøjelsen af at afholde kastekurser og guide fluefiskere i Danmark og udlandet. Undervisningen foregår på en nærværende måde og med fokus på at tage tingene ”step by step”. I undervisningen lægger han ligeledes særligt vægt på at få koblet teori med praksis. Hans klare ambition og målsætning for undervisningen er, at kunne give kursisterne nye tilgange, viden og værktøjer indenfor fluefiskeri og fluekast, som medfører en dybere helhedsforståelse og indsigt, hvilket skaber større glæde og fornøjelse ude ved fiskevandet. Herudover har han generel tro på og erfaring med, at dette højner chancen betydeligt for fangst eller ej.

 

Thomas har undervist mange forskellige steder i og udenfor Europa sammen med Henrik Mortensen, hvilket har givet ham mange unikke oplevelser samt værdifuld viden indenfor moderne enhånds og tohånds kasteteknik samt fiskestrategi. Denne viden holder han meget af at kunne videreformidle og videregive til ligesindede og passionerede fluefiskere gennem hans undervisning.

Thomas ser meget frem til at se dig ved kastepoolen og til en hyggelig snak på festivalen.

 

Knæk og bræk

Med venlig hilsen
Thomas Gundersen Thaarup
Mail: tgt@salmologic.com
Mobil: 21 80 93 17