Fluekasterne

- du kan opleve ved demo-poolen

Tellis Katsogiannos

Tellis Katsogiannos begyndte at fiske med flue i 1995 og har været “kroget” lige siden.
I årenes løb har han opsøgt alle slags arter med en fluestang, og har den dag i dag fanget mere end 35 forskellige, i både fersk- og saltvand. Selvom han elsker alle arter, er passionen for ørred og laks stadig i top.
Han har været i fluefiske branchen siden 2006 med eget firma og for 1 år siden blev han nu ny produktudvikler hos Guideline, med fokus på stænger og liner.

Tellis’ passion for fluekastning og undervisning har været en stor fordel ved udvikling af grej. I løbet af de sidste 17 år har han undervist godt 1500 personer i sporten fluefiskeri og fluekastning. Viden er noget, man aldrig kan få nok af, og han siger selv, at han hele tiden lærer af alle de skønne venner, kollegaer og kunder, han møder hvert år.
Han er certificeret kasteinstruktør for enkelthånd og Master certificeret til tohåndskast under Fly Fishers International. Fluekast som sport har været i Tellis liv i de sidste 13 år, med adskillige internationale medaljer fra turnerings-Spey-casting og med Spey Casting verdensmesterskabet i 2016 som hans fineste casting-øjeblik.