Fluekasterne

- du kan opleve ved demo-poolen

René Gerken

René Gerken er Certificeret Master kasteinstruktør i enhånds fluekast (MCI), samt Master tohånds kasteinstruktør (THMCi) i FFI – Fly fishers International.

René Gerken har de sidste mange år fisket med flue efter laks, havørred og andre eksotiske arter. I løbet af den tid, har han erhvervet sig en uvurderlig viden om fiskeri mange forskellige steder i verden.

René Gerken er uddannet jordbrugsteknolog i natur og miljø. Han har efterfølgende uddannet sig som professionel guide på det svenske Sportsfiskeakademi i Forshaga i Sverige, for efterfølgende at arbejde som guide.

René Gerken afholder kastekurser og demonstrationer for private, i lystfiskerklubber, på messer, og i forretninger, i ind- og udland. For ham er det en fornøjelse at komme ud til så mange mennesker med samme passion.

I seks år havde René ansvaret for Atlantik & Diana Fiskerejser. Det har betydet, at han har rejst rigtig meget som rejseleder og instruktør, men han var også så heldig at teste en masse fantastiske destinationer, der nu er en del af Atlantik´s rejseprogram. Derudover har han arbejdet i mange år i butikken Ækvator Sport.

I fire somre, fra 2009 til 2012, guidede René i Island for firmaet Lax-á – ikke kun ved en elv, men ved mange forskellige elve. I disse år guidede han også i Argentina, Sverige og i Irland, hvor det var havørred og ørredfiskeri, der stod på menuen. Siden 2015 har han i arbejdet i Lakselv, som fiskeguide for Olderø fly fishing Lodge hele sommeren og siden 2019 har han som en af de få i Skandinavien arbejdet som fuldtid Camp Manager på lodgen.

I dag tilbyder René kastekurser, guidning og foredrag igennem sit eget firma. Se mere på www.renegerken.com