Fluebindere

- du kan opleve på bindeøen og hos udstillerne

Luca Barosselli

Jeg er født i 1987, og lige siden jeg var ung har jeg leget med forskellige fisketeknikker og i 2010 lærte jeg om fluefiskeri. Jeg elsker af fluefiskeriet og det er blevet min eneste passion. De følgende år, guidet af venner, begyndte jeg at binde mine første fluer – både klassikere og moderne fluer. Siden da, med støtte fra velkendte personligheder i Italien og Europa, har jeg kontinuerligt forsøgt at forbedre min teknik. Jeg fordybede mig i fluefiskeriets magiske verden og lagde en masse blod, sved og tårer i den og primært den italienske stil, hvor Francesco Palù var pioneren. Jeg havde blandt andet et samarbejde med den berømte Massimo Magliocco, jeg bandt til hans artikler, der blev udgivet i kendte specialiserede magasiner. I 2015 deltog jeg på Forlì Fly Fair for min ven Diego Riggi, grundlægger af Dressing Italiano, i 2016 deltog jeg på Vicenza Fly Fair for “Fly Fishing 360”, en organisation, som jeg stadig er tilknyttet. I 2017 deltog jeg igen i Vicenza Fluemessen, på standen “Fly Tying Experience”, en bindegruppe organiseret af Fabio Federighi, en af mine bedste lærere og nær ven. På messen vandt jeg en Stonfo prisen arrangeret af magasinet La Pesca a Mosca e Spinning. Jeg er også et professionelt teammedlem af Gulff Resins, Textreme, SWISSCDC, Dohiku hook og Fulling Mill. Jeg er stadig tilknyttet Bereguardo Greygoose Club, hvor jeg deler min passion med mine venner. I 2018 deltog jeg i Vicenza-messen på “Pescare Show” og Danish Fly Festival 2019. I 2019 og 2020 deltog jeg i Vicenza Fair på Pescare show, hjørnefluebindingsoplevelse. I år 2021 indgår jeg samarbejde med Renomed-mærket, jeg slutter mig til teamet af Hurch fluefiskeri og Vision Italia. I 2022 deltog jeg i EOS-messen i Verona, hjørnet “Italian fly tier show” Jeg samarbejder med magasinerne “La Pesca a mosca e spinning” og “Vi flyver”.

I mine fluer indgår forskellige teknikker, fra traditionelle til moderne med brug af alle de tilgængelige materialer.

Jeg forsøger at repræsentere “den italienske stil” inspireret af den store Francesco Palu og efterfølgende videreudviklet og tilpasset af kendte følgere af hans måde at “se” en flue. Denne innovative stil fra 70’erne og stadig moderne metode at konstruere en flue som helhed og finder en fuldstændig harmoni mellem kunstig og virkelig insekt, der prioriterer bevægelsen af det kunstige i vandet. Takket være den perfekte blanding af materialer med forskellige egenskaber og udseende er det muligt at opnå en perfekt kunstig flue i alle dens særegenheder.

Jeg fisker i floder i Italien og i udlandet, med masser af udfordringer, hvor jeg elsker at prøve mine fluer og skubbe til mine grænser. Jeg er bevidst om jeg kun er i begyndelsen af en hård og lang vej, af at forfølge en vej, der vil tillade mig at vokse professionelt.