Fluekasterne

- du kan opleve ved demo-poolen

Laura Lykke Mathiasen

Fluefiskeri er en meget stor del af mit liv, og har været det siden jeg som ganske lille, startede med at fiske. I dag er fluefiskeriet ikke kun en hobby, men en livsstil, som jeg slet ikke kan undvære.

 

Jeg er certificeret instruktør i enhånds fluekast (Casting Instructor) og tohånds fluekast (Two-Handed Master Casting Instructor) i den internationale organisation, Flyfishers International, som jeg er meget stolt af at være en del af.

Til dagligt arbejder jeg som sygeplejerske, og ved siden af det, har jeg mit firma, Flyfishing by Laura Lykke Mathiasen, hvor jeg underviser i både enhånds og tohånds fluekast samt tilbyder guidede fisketure langs Varde å.

 

Derudover arbejder jeg som ambassadør for Fairpoint Fly Fishing der er distributør af Sage og Rio Produkter samt producent af Unique Flies. Derudover er jeg ambassadør for Geoff Anderson, der producerer miljøvenlig beklædning til lystfiskeren.