Fluekasterne

- du kan opleve ved demo-poolen

Lasse Karlsson

Lasse har sammensat et spændende demo udfra hans succesfulde mythbusting workshops. Der tages fat i nogle af de myter om fluekast og fluegrej der har bidt sig godt fat, og der er helt sikkert noget at tænke over bagefter!

 

Bio:
– Fluefiskeri skal være sjovt, siger Lasse Karlsson, der giver opvisning på Danish Fly Festival

 

Lasse, der har over 25 års erfaring i at undervise i fluekast og fluefiskeri, og har undervist kloden rundt, siger:

”– En af de største hindringer i at få et behageligt kast er de vedholdende myter som florerer indenfor fluefiskeri. Kan man få dem nedbrudt og opnå en bedre forståelse for hvad der foregår, så er man hurtigere fremme ved kastet uden kamp.”

 

Lasse Karlsson er på forkant med den nyeste viden, og hurtig til at sætte det ind i sin undervisning, så tingene læres hurtigst muligt.
Lasse er en meget kendt kasteinstruktør udenfor Danmarks grænser. Han er den eneste dansker der har bestået AAPGAI’s Master Casting Instructor certificering. Ligeledes bærer Lasse Fly Fishers International’s tre instruktør certifikater: Casting Instructor, Master Casting Instructor og Two Handed Casting Instructor. Samtidig var Lasse medlem af FFI’s kastebestyrelse i 10 år, hvor han var med til at udvikle prøverne og uddanne nye instruktører. Lasse er stadigvæk aktiv med at uddanne nye instruktører i hele verden.
Lasse er i øjeblikket fem-dobbelt danmarksmester i fluekast med enhåndsstang, og har en række sejre i ind- og udenlandske konkurrencer og topplaceringer med i bagagen bla. en 3. plads til VM.