Fluebindere

- du kan opleve på bindeøen og hos udstillerne

John Maduro

Oprindeligt fra Aruba, en hollandsk caribisk ø.
Jeg har fisket i saltvand hele mit liv, men det var først, da jeg flyttede til Irland for 21 år siden, at jeg blev introduceret til fluefiskeri og blev forelsket i denne fantastiske fiskemetode.

Jeg fiskede i ferskvand i mange år her i Irland, men kysten kaldte altid på mig, så jeg besluttede at give saltvandsfiskeriet en chance. Da jeg først fangede min første bars på flue, var der ingen vej tilbage. Derfra begyndte jeg at binde saltvandsmønstre, som jeg nu har specialiseret mig i. De arter, jeg primært målretter mod, er bas, havørred, sej, men for at være ærlig kan jeg fange alle arter ved kysten med en flue.
Nogle af mine yndlingsmønstre må være Flat Wings, Baitfish og Shrimp mønstre, jeg elsker at binde og fiske disse, da de er meget effektive kombineret med en 9wt stang udstyret med en let synkende eller flydende line, eller mit yndlings set up ville være en klasse 8. Generelt, men når jeg målrettede havørred på kysten, ville jeg bruge en 7wt 85% af tiden. Jeg har en stor samling af TFO stænger, som jeg bruger på kysten.

Jeg kom på Ahrex Pro Team i 2020, og kort efter blev jeg medlem af The FlyCo Family, hvor jeg for nylig sluttede mig til Easy Shrimp Eyes Elite tyers-teamet. Den støtte, jeg har modtaget fra disse virksomheder, har været fantastisk, og den har altid givet mig kvalitets fluebindingsmaterialer og kvalitetskroge til ethvert mønster, jeg gerne vil binde.

Jeg ser frem til Danish Fly Festival, og håber at se jer alle der.

Tight Lines, John Maduro

Følg mig på:
YouTube
Instagram