Fluebindere

- du kan opleve på bindeøen og hos udstillerne

Jan de Haas

Hej,
jeg hedder Jan de Haas og kommer fra Holland.

I en ung alder lærte min far mig at fiske efter skaller, brasen og aborre med en fast line. Men så opdagede jeg spindestængerne og geddefiskeriet, som blev en passion at jage i de hollandske kanaler og søer.

På en ferie med børnene, i udlandet, opdagede jeg fluefiskeriet og de mange muligheder det giver nu omdage, både i strømmende vand og langs kysterne – fantastisk! Men fluefiskeriet inkluderer også muligheden for at binde sine egne fluer, hvor jeg primært benytter naturlige materialer til mine fluer.

Jeg har bundet fluer seriøst de sidste 5 år og sikke en fornøjelse at fange sit livs fisk med en af sine egne kreationer.
I de sidste 3 år har jeg været teammedlem af Ahrex Hooks, fra Danmark, Deercreek teamet fra Wales og FlyCo fra Danmark, og jeg er dem meget taknemmelig for at være en del af dette fællesskab.

Tidligere er jeg blevet inviteret til Norge på Nordic fluemesse, den hollandske fluemesse, den irske fluemesse, den belgiske fluemesse, BFFI og nu for første gang også Danish Fly Festival, hvor jeg ser frem til at demonstrer mine evner.

Vi ses alle, ved godt helbred, til marts
Jan de Haas.