Foredragene

- hvor du kan blive inspireret og lære

Fang de besværlige laks

Jesper kommer til Danish Fly Festival denne sæson for at holde et foredrag om fiskeri efter besværlige laks.

 

Besværlige laks, er de laks de fleste fluefiskere møder når de planlægger en tur til en lakseelv. Fisk der har været i elven dage, uger eller endog måneder. Fisk der ikke lige vil bide på fordi vandet i elven er blevet varmt eller det blæser koldt fra Nord. 

 

Følg med til fiskevandet med Jesper Fohrmann og bliv klogere på en sport i sporten, at fange de mest besværlige laks.

 

Lidt om Jesper Fohrmann:

Jesper har arbejdet som freelancejournalist, fotograf siden 1982 og har bidraget til adskillige bøger og artikler om fluefiskeri i Skandinavien, Europa og USA. Jesper laver også guidning for laksefiskere i Skotland og kasteundervisning i alle fluefiskerdiscipliner.

 

Jesper driver sammen med Per Fischer fishmadman.com, et firma lavet af lystfiskere til lystfiskere. Virksomheden startede i 2008 som en internetside, der indsamlede information og historiske beviser om overfladefiskeri efter atlantisk laks. Målet var at gøre overfladefiskeri og især tørfluefiskeri efter laks populært i Skandinavien.

 

I dag sælger Jesper og Per overfladefluer til laks, steelhead og ørreder til lystfiskere over hele verden. Deres fluer er bundet på rør, og nogle af deres fluemønstre og fluebindingsmetoder har ændret den måde, lystfiskere opfatter overfladefiskeri efter ørred og laks på.