Fluebindere

- du kan opleve på bindeøen og hos udstillerne

Bo Teut Kloster

Mit navn er Bo Teut Kloster, jeg er 31 og bor i Vestjylland. Næsten alt mit fiskeri foregår i de vestjyske åer. Og en af de typer af fiskeri som jeg holder meget af, er fiskeriet efter laks og ørreder i åen.

Jeg har fået æren af at komme for 3. gang og fremvise hvad jeg sætter for enden af forfanget når jeg er på tur. De sidste 2 gange har jeg vist hvad jeg svingede med efter laks både herhjemme og i resten af Skandinavien.

 

Men i år skal jeg vise jer noget andet!

I de senere år har jeg fået en større passion for det danske kystfiskeri efter havørred.

Og de sidste 2 år har jeg fået et stort gennembrud med et par fantastiske mønstre. Fluerne er livagtige, slidstærke, nemme at kaste med og ekstremt velfangende.

 

Jeg glæder mig til at se jer på Danish Fly Festival, og vise hvad jeg har arbejdet med siden sidst.