Fluebindere

- du kan opleve på bindeøen og hos udstillerne

Bent Arild Mathiesen

Mit navn er Bent Arild Mathiesen og bor langt oppe i det nordlige Norge i en by, der hedder Tromsø. Jeg er 55 år, gift og har 2 børn på 27 og 31 år Jeg arbejder som brændstofbil operatør i lufthavnen her i Tromsø.

Jeg har bundet fluer siden jeg var 15. Hovedsageligt fluer til ørred, havørred, fjeldørred og stalling. I september 2015 begyndte jeg med at binde de klassiske laksefluer, og har ikke set mig tilbage siden. Jeg synes det er så spændende og udfordrende at binde.

Jeg fisker næsten hele året, primært efter havørreder her nordpå. Men også efter ørred og fjeldørred. Jeg har ikke fisket laks i 10 år, men det har jeg tænkt mig at starte op med igen i sæsonen 2023

Jeg ser virkelig frem til Danish fly festival. At binde fluer blandt så mange dygtige bindere.

Dette bliver min 3. gang på Danish fly festival og jeg glæder mig til at se gamle venner og få nye venner. Hvis du kommer til udstillingen, så kom og find mig for en snak. Jeg svarer meget gerne på spørgsmål.