Hvis du har spørgsmål eller andet i forbindelse med Danish Fly Festival:
Formand/festivalplanlægger, Jerk Sönnichsen
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 28 11 75 75

Danish Fly Festival historik:

Federation of Flyfishers Denmark har siden 1993 afholdt The Danish Fly Festival hvert andet år. Festivalen tiltrækker hver gang mellem 2.500 og 3.000 besøgende. The Danish Flyfestival er mødested for passionerede fluefiskere, lige fra begyndere til garvede, fra unge til ældre.

Festivalen afholdes i KFUM Hallerne i Kolding, hvor der i hele åbningstiden er mulighed for at købe mad og drikke flere steder i hallerne. I den indendørs kastepool er der hele dagen demonstration af fluekast, hvor 12 danske og udenlandske kasteinstruktører lærer fra sig. På Fluebinderøen kan man opleve 40 fluebindere fra ind- og udland, som hver især er nogle af de bedste i verden. Her er en unik mulighed for at møde nogle af de bedste fluekastere og fluebindere, og stille dem spørgsmål eller spørge om råd.

I foredragssalene tilbydes der 22 forskellige foredrag om fluefiskeri i både Danmark og udlandet.

I hallerne kan du opleve over 40 forskellige stande, hvor butikker, producenter og importører fra ind- og udland viser deres varer frem. På The Danish Fly Festival er der mulighed for at prøve stænger, liner og hjul, sammen med dygtigste instruktører, ved 6 udendørs kastepools. The Danish Fly Festival er et overflødighedshorn af inspiration og oplevelser for alle fluefiskere.


Federation of Fly Fishers Denmark (FFFD) er glade for at kunne præsenterer Charles Jardine som manden bag årets festival plakat.
Charles Jardine er et kendt ikon indenfor fluefiskeri, hvor også hans billeder og tegninger har tiltrukket sig behørig opmærksomhed, både i og udenfor miljøet. Charles’ blik for de små detaljer, som ses på årets plakat, gør sig også gældende indenfor fluebinding og fluekast. Vi er stolt over, at han igen vil støtte op om FFFD.
Som besøgende kan man glæde sig til at møde Charles Jardine under The Danish Fly Festival i Kolding. Man vil være et spændende bekendtskab rigere.

Annonce:

Animeret banner

Lille banner:

Stor banner:

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin