Nybegynder med fluestangen M/K

Er du ny og nysgerrig fluefisker? Har du lyst til at udvide dit netværk?

Denne netværkssession sætter fokus på, hvordan begyndere kan få mere ud af deres fluefiskeri. Vi tager en snak og videndeler om de emner, der optager deltagerne. Vi forventer at lægge særlig vægt på hvordan du kan få større glæde af fluefiskeriet gennem ”fluemiljøet”. Her kan du få – og dele – tips og ideer til netværk, kurser og klubber. Men brænder andre spørgsmål på læberne, så kom og giv dem luft.

Dine værter for en højst interaktiv ”workshop” er et umage par: Morten Nielsen som er en erfaren konsulent for fiskeklubber, kender alt og alle, og for det meste kan han finde ud af at svinge en fluekæp. Morten brænder for at udvikle klubmiljøet, så nye føler sig velkomne og godt hjulpet. Han flankeres af Katrine Kirk som er en ret ny, men meget entusiastisk fluefisker der af og til kan finde ud af at kaste en flue flere meter ud over vandet. Katrine har stukket snuden frem i forskellige online fluefisker-fora og klubben CFCC. Hun har desuden startet netværket Fruerne til Fluerne. Katrine deler gerne sine erfaringer.Fotograf: Torben Meldgaard

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin