Morten Jarlstad Olesen

Morten JarlstadAmbassadør og kasteinstruktør i LTS Flyfishing Danmark

Jeg er født i 1985 og opvokset i Randers tæt ved Gudenåens frodige delta og Østjyllands smukke kyster, hvor jeg har fisket siden jeg sad i klapvogn – min far kastede ud og jeg rullede ind. På en kysttur med forældrene i midt 90’erne fandt vi en efterladt flueæske. Min far og jeg blev straks grebet af alle de flotte fluer og nysgerrigheden ledte til investering i en fluestang. Dette var startskuddet til min rejse igennem fluefiskeriets eventyrlige verden.

Mit engagement i sportsfiskebranchen begyndte for alvor på et mere professionelt plan i 2004, hvor jeg startede et to års studie indenfor sportsfisketurisme på Forshaga Sportsfiske Akademi i Sverige. Siden da har jeg bl.a. guidet i Klarälven (Sverige), Gaula, Orkla og Målselven (Norge), primært efter laks. Endvidere har jeg arbejdet på Syrstad-brødrenes fluefiskeskole i Orkla som instruktør og guide, instrueret i fluekast og fisketeknikker, arbejdet hos flere større fiskegrejs grossister og i detailhandlen, samt meget mere.

Derudover er jeg uddannet molekylærbiolog med speciale indenfor inflammatorisk tarmsygdom, nanomedicin og ’drug delivery’.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin