Charles Jardine

Charles blev født ind i en familie af fluefiskere og kunstnere; hans far, Alex Jardine, var natur og dyrelivs kunstner og en respekteret laksefisker: I 1976, efter et tæt løbende samarbejde med vandløb og stillwaters i syd blev Charles Jardine opfordret til at arbejde med Dermot Wilson på Nether Wallop Mill i Hampshire som en fuld tids guide og senere instruktør. I denne periode fik Charles APGAI certifikatet og begyndte at bidrage til den nationale lystfiskerpresse.

Charles forlod Nether Wallop Mill i 1981 og havde også opnået det nationale Anglers 'Council pris i laks og ørred fluekast og fluebinding (nu the Salmon and Trout National Instructors Certificate). Dette kulminerede, da han bliver bedt om at skrive om lystfiskeri emner til London Daily Telegraph. Det var dette, hvilket fik ham til at blive fuldtids naturmaler og skribent om lystfiskeri, hvilket han fortsætter med at gøre den dag i dag.

I begyndelsen af ​​90'erne startede han sammen med IPC, Terry Griffiths, Peter Cockwill og Chris Ogbourne det banebrydende magasin: Still Water Trout Fisher, og derefter forlader dette for at arbejde udelukkende på EMAP titler i Storbritannien: Trout and Salmon og Trout Fisherman bladene, hvilket han har gjort for de seneste otte år. Han har skrevet udførligt i publikationer i udlandet: såsom The Field, FFF tidsskrifter, Tysklands Fliegenfischer, American Angler samt italienske og skandinaviske fiskeri magasiner. Han koncentrerer sig nu primært om sit kunst arbejde og fotografering i Fly Fishing & Flytying.

Charles har skrevet fire bøger; The Sothebys Guide to Fly-Fishing for Trout, de kritikerroste Dark Pools, for nyligt Small Water Trout Fishing og pocketbogen: The Fly Fishers Catch. Han var medforfatter med Bob Church, Stillwater Trout Tactic og har illustreret yderligere tyve eller flere bøger om fiskeri og dyreliv.

Charles 'malerier kan findes i private samlinger overalt i verden, og han fortsætter med at demonstrere fluekast på National Game Fair, Chatsworth Angling Fair og mange andre shows i Europa og USA. Han demonstrerer også fluebinding, især i Federation of Fly Fishers årlige konklave i USA. Han er æresmedlem af FFF Casting Board of Governors i Amerika, er næstformand i Fly Dressers Guild og sad tidligere i FFF European Casting Board samt har FFF Masters certifikat i fluekast.

For nylig har han været hovedmanden bag kampagnen for Lystfiskeri med Countryside Alliance og hans måske største bedrift til dato er hans Fiskeri for Skoler program, som nu er blevet internationalt.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin