Ronny Lagoni

En fluekastedemonstration handler for mig om selve fluefiskeriet. Jeg vil derfor tage reelle fiskesituationer med ind til kastepoolen – for det er her vores evner som fluefisker skal udspille sig. Det er de valg du træffer bevidst, der er med til at skabe dig som fluefisker og dermed kvaliteten af de timer, du bruger ude ved vandet – derude hvor livet virkeligt finder dybde.

Vi besøger kysten med enhånds og switchstænger. Vi tager til de mindre danske lakseåer med enhåndsstangen og ser på et sindsoprivende i verdensklasse spændende fiskeri. Vi skal til Havørredåen med tørflue, nymfe og lægge arm med store, voldsomme articulated streamers – alt sammen for at forsøge at løse den største gåde af dem alle… Hvordan taktik, grejsammensætning, kasteteknik, gode fiskeoplevelser og livsglæde hænger sammen.

Mit navn er Ronny Lagoni, og jeg tror på, at ved vandet genskaber vi os selv i vores reneste form – til stede, fokuserede, observerende – levende.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin