Massimo Magliocco

Massimo Magliocco, med sinde femogtredve års erfaring, er blevet et punkt for reference indenfor fluekast og fluefiskeri i Italien og internationalt. Som elev af ”Mesteren” Roberto Pragliola og en af de vigtigste repræsentanter af den italienske kastestil, har Massimo underviser denne teknik gennem de sidste 25 år.
Massimo, har de sidste 15 år, været et vigtig medlem af SIM, Italian Fly Fishing School og været Technical Director ved FFM Italy i 10 år, begge skoler underviser den italienske kastestil. Han samarbejder med de vigtigste fiskemagasiner som Italian Fly Fishing, Fly Line and Pescare. Han samarbejder også med britiske Fly Fishing & Fly Tying, Trout Fisherman og American Angler Magazine.
Massimo har skrevet 4 bøger, Lungo le rive del fiume, Torrenty e Dry Fly og La Mosca oltre la corrente på italiensk og på engelsk Dry Fly Fishing in fast water. Han har offentliggjort adskillige vidioer som The Italian casting technique, en visuel manual om fluekast, samt Specific cast for Fly Fishing på engelsk, som har været meget populær blandt engelske og amerikanske fluefiskere.
Massimo er også en kendt fluestang designer og han har arbejdet for mange italienske og amerikanske virksomheder. I dag er Massimo teknisk konsulent og marketingsrepræsentant ved Maxia Rods, Atomsix Rods og BM Rods, som han har designet blandet udstyr for. Derudover er han Pro Team Director for Aleka Sports, hvor han har designet Aleka X2 serien.
Massimo er en kendt fluekaste og fluefiske instruktør og som underviser på sine kurser, der holdes i Italien og internationalt. Massimo er også chef for FFMUK, skolen der underviser den italienske kastestil i Storbritannien.

Uanset om det er ørred eller døbel, fisker Massimo altid med tørflue, da han betragter dette fiskeri som essensen af fluefiskeri.

Massimo bor og arbejder i Rom

www.massimomagliocco.co.uk
www.massimomagliocco.it

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin