Laura Lykke Mathiasen

Mit navn er Laura Lykke Mathiasen, jeg bor i Vestjylland og læser til dagligt til sygeplejerske. Jeg er tohånds fluekasteinstruktør ved Fly Fishers International og derudover er jeg ambassadør for Zpey og Geoff Anderson.

Jeg startede med at fiske da jeg var omkring 4 år og allerede som 10-årig fik jeg min første fluestang. I dag er fluefiskeriet en utrolig stor og vigtig del af mit liv.

Jeg bruger meget tid langs de vestjyske lakseåer, specielt Varde og Skjern å. Derudover rejser jeg årligt til de norske og svenske elve efter laks og ørreder. Jeg har ligeledes en særlig kærlighed til det visuelle fiskeri hvorfor jeg i sommermånederne ynder at fiske tørflue i de mindre åer. Fluefiskeriet er en fantastisk størrelse, der giver utroligt mange muligheder og det er og forbliver min store passion.

Det er for mig en stor fornøjelse at møde andre med samme passion for fluefiskeriet som jeg selv, samt få lov at dele ud af den viden og erfaring, jeg har erhvervet gennem årene. Jeg har derudover erfaret, at god kasteteknik giver langt større overskud ved fiskevandet, og at man i højere grad kan koncentrere sig om selve fiskeriet, hvis teknikken fungerer. Derfor er du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til fluekastet hvad end du er nybegynder eller øvet.

Følg mig på facebook.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin