Thomas Gundersen Thaarup

Thomas Gundersen Thaarup - Salmologic ambassadør

Thomas Gundersen ThaarupMin demonstration vil tage udgangspunkt i følgende emner:

  • Vigtigheden i korrekt grejsammensætning.
  • Moderne kasteteknik med enhånds-, switch og tohåndsstænger.
  • Fordelene ved at fiske med korte skydehoveder, herunder enkle teknikker til at håndtere synkeliner.

Mit navn er Thomas Gundersen Thaarup, og er født i 1984. Jeg kommer oprindeligt fra Frederikshavn i det nordlige Danmark, men er i dag bosiddende i Vejle. Jeg er uddannet Skov- og Landsskabsingeniør i 2011 fra Københavns Universitet. Til dagligt er jeg ansat som driftsleder i Slagelse Kommune Entreprenørservice.

Jeg er instruktør ved Danmarks Sportsfisker Forbund, og afholder kastekurser i dette regi.

Jeg har altid fundet fluefiskeriets mange facetter meget fascinerende. Jeg fik min første fluestang som 10-årig, og siden da har fluefiskeriet stået mit hjerte meget nær.

For at fluefiskeri skal være sjovt og en fornøjelse er det vigtigt, at mestre basis og forståelsen i fluekastet for at opnå bedst mulig linekontrol. I den forbindelse har jeg årligt fornøjelsen af at afholde kastekurser i Danmark og i udlandet. Undervisningen foregår på en nærværende måde og med fokus på at tage tingene step by step. I min undervisning ligger jeg ligeledes vægt på at få koblet teori med praksis. Min klare ambition og målsætning for undervisningen er at kunne give kursisterne nye tilgange, viden og værktøjer indenfor fluefiskeri og fluekast, som medfører en større helhedsforståelse og indsigt, hvilket skaber større glæde og fornøjelse ude ved fiskevandet. Herudover har jeg generel tro på og erfaring med, at dette højner chancen betydeligt for fangst eller ej.

Jeg har undervist mange forskellige steder i og udenfor Europa sammen med Henrik Mortensen, hvilket har givet mig mange unikke oplevelser samt værdifuld viden indenfor moderne enhånds og tohånds kasteteknik samt fiskestrategi.

Jeg ser meget frem til at se dig ved kastepoolen.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin