Robert Smith

Robert Smith har skrevet den anmelderroste "The North Country Fly: Yorkshire Soft Hackle Tradition" og har stor erfaring med og viden om traditionelle soft hackle fluer. Robert Smiths artikler om fluebinding har været publiceret verden over, bland andet i Fly Fishing & Fly Tying, Trout & Salmon og Fly Dressers Guild.

Robert voksede op i en Yorkshire Dales fluefisker-familie i en tidlig alder begyndte at fiske og binde fluer. Han fik sin første rigtige introduktion til fluebindingen for over fyrre år siden, efter en skolelærer gav ham et gammelt fluebindersæt som en præmie. Siden har Robert Smith fisket og bundet fluer rundt om i hele verden, bland andet på mange internationale messer og udstillinger. Robert have bundet mange traditionelle North Country mønstre med autentiske og originale materialer, som nu optræder i adskillige museumssamlinger i Storbritannien og rundt om i verden.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin