Andy Weiss

Jeg bor i Hamburg og har fisket med flue i omkring 35 år.

Jeg har bundet fluer i mere end 30 år, simpelthen forbi jeg nyder det. Fluebinding er mit kreative rum.

For mig er der tre typer fluemønster. Først er der de fluer der bindes for, simpelthen at fange fisk. Det er ikke vigtig om hovedet er flot afsluttet eller hvert tørn ligger perfekt. Dommeren for disse fluer er under vand og bestemmer om de kan li’ mønsteret. Jeg elsker disse fluer, fordi vi får et ærligt svar fra fisken, på om vores ide ved bindestikket dur i deres verden.

Den anden kategori er til fluebinderkonkurrencer. Det er en fascinerende måde at sammenligne sig selv, med fluebindere fra andre steder i verden og for alle at lære fra hinanden. Jeg kan også, virkelig godt li den form for fluebinding. Spændingen ved en uafhængig jurys opfattelse, og bedømmelse af min fluer, kan jeg god li.

Den tredje kategori er den jeg bedst kan li. Kreativ fluebinding, med nye eller velkendte materialer, brugt i udviklingen af nye eller genfortolkningen af gamle mønstre og observerer hvordan fluemønsteret opfører sig i vand, for så at finde forbedringer. Denne evolutions-fluebinding afslører måske min entusiasme og begejstring for fluebinding.

Når jeg underviser eller demonstrer fluebinding, har jeg ingen intention om konkluderer hvad som er rigtig eller forkert. At jeg har vundet et par fluebinderkonkurrencer gør mig ikke bedrevidende. Mit primære mål er at gøre folk entusiastiske omkring fluebinding og støtte dem i interessen så de også kan nyde og have det sjovt. Mit mål er at inspirer og vise der ikke er magi forbundet med fluebinding, kun en serie af fremgangsmåder.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin