Charles Jardine

Charles Jardine har fisket med flue i 56 år, hvilket er lang tid uden at have lært ret meget.
Han har også løbet… Og burde også have lært noget der.

Gennem tiden har han kastet og fisket (også skrevet og malet) rundt om i en stor del af verden. Han har vundet beviser og lavet så meget ballade som han har kunne slippe af sted med. Jardine har guidet (og gør det stadig ind imellem) ved de sydengelske kalkstrømme. Han har været ekstraordinær heldig at blive hædret med Federation of Fly Fishers Ambassador Aword, President’s Pin beviset og hædret som Legend of American Fly Fishing (undre hvorfor, når han er fra det sydlige England). Han har skrevet (og illustreret) en hel del bøger, som, gud ved hvorfor, har solgt ret godt. Af note er klassikeren; Guide to Fly-Fishing, som blev udgivet på 5 forskellige sprog og solgte over 80.000 eksemplarer verden over – en helt del, for en fiskebog (tilsyneladende)! Han har udover denne bog, skrevet, illustreret og bidraget til mere en tyve bøger. Jardine modtog ydmygt hæderen som Game Angler of the year fra Sky Sport, for et par år siden, og sølv medaljen fra ESPN Outdoor Games i New York (heldig)! Jardine var med i begyndelsen og som grundlægger af IFF kasteinstruktør programmet. Han har stadig en tæt tilknytning til Sage og RIO products (han har været tilknyttet Sage så længe som et hvert normalt menneske kan huske). Han har været formand for prestigefyldte Fly Dressors Guild (og er nu næstformand). Og derudover, overraskende nok, er han blevet tildelt Contryside Alliance Goodson Wickes trofæet (han er stadigvæk ikke sikker på hvorfor… Men hvor fantastisk var det lige!)

For tiden er han en stolt direktør for England Youth Fly Fishing Team, hvor han arbejder på sit kompendium - Fishing 4 Schools. Han organiserer arbejdet med TCAF’s introduktion af vores fantastiske sport i storbyer og mindre bemidlet områder, hvor han ser fiskeriet som en god mulighed for unde mennesker at lære og få sunde interesser og en chancen for at inspirer fremtidige generationer, så vel som at adresserer mentalt helbred – et område hvor roen ved fiskeriet kan spille en afgørende hjælpende rolle.

Charles passion er intakt, men dog lidt langsommer, og alligevel prøver han har holde trit med sin sorte Labrador, Midge og han gør sit bedste for at følge med sine to fantastiske, fiske fanatiske børn, Alex og skate og surboard dronning, Annabelle.

Jardine elsker livet, fiskeriet og stadig lidt løb. Vigtigst af alt, at være medvirkende til at fiskeriet trives og brænder stærkt hos de som ikke har så meget og de unge.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin