Andreas Andersson

Jeg er en 37 år gammel fluebinder, produktudvikler og selvfølgelig fisker.
Min kærlighed til fiskeriet begyndte i, ved og omkring vandet som ganske ung og er over de sidste 25 år blevet til en besættelse og min profession.

Jeg har sendt fluer til fiskere og guider i godt over 30 lande, til et varieret fiskeri og arter. Sideløbende med dette, elsker jeg at undervise og har været heldig at kunne demonstrer og undervise i mine mønstre og teknikker på festivaler, shows og workshops og grejbutikker i 10 forskellige lande.
Mit speciale som professionel fluebinder er store streamers og fluer til rovfisk, lidt til saltvand, men mest til ferskvandsfisk. Jeg har også ret gode evner når det kommer til at binde deerhair, Til min egen flueæske binder jeg også en del tørfluer.

Jeg er en selvdiagnosticeret arbejdsafhængig, med et lille behov for at sove, hvilket hjælper mig med et fuldtidsjob hos en bilforhandler, at være en kærlig mand og fra til 3 vidunderlige børn og have min egen fluebinderforretning.
Udover dette er jeg også et stolt medlem af udviklings/designholdet ved Ahrex Hooks og laver kaste og grej demonstrationer for Flyfish Europe (Scott fluestænger, Scientific Anglers liner, Waterworks-Lamson hjul, Simms produkter osv.) Samtidig med at være rådgiver eller proteam medlem ved DeerCreek, Regal stik, Ahrew Hooks og Flymen Fishing Company.
Flere af mine mønstre, teknikker, interviews, foto og bindetips er blevet udgivet internationalt, både online, som trykt i blade, bøger og video. Når tiden tillader, kan du sandsynligvis finde mig ved elven eller en sø. Jeg fisker meget, men aldrig nok…
Jeg ser frem til at møde dig.

Knæk og bræk,
Andreas Andersson

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin