Hugo Harlin

Mit navn er Hugo Harlin, og jeg en 24 år gammel svensk ingeniørstuderende, med en passion for fluefiskeri og fluebinding.

Jeg startede mit fluefiskeri, med min far som 10’årig, men det var ikke før vinteren 2014/15 at jeg begyndte at binde fluer. Jeg var hos mine forældre til jul, hvor jeg bladrede gennem et magasin, og faldt over en step-by-step artikel med marabou streamers og skulle bare prøve. Jeg fandt det gamle fluebinder grej frem fra loftet og der efter var jeg fanget…
Internettet har været min mentor, og Davie McPhails youtube videoer har lært mig det grundlæggende. Et årstid senere opdagede jeg fluebinder miljøet på Instagram og blev blæst bagover – jeg havde aldrig set noget lignende. Det tog min fluebinding til nye højder, og jeg øver mig dagligt.

De positive tilbagemeldinger fra mine posts på Instagram har gjort mig mere kreativ, men jeg holder mig til min stil som jeg elsker: naturlige materialer med et stramt udtryk. Mit mål har altid været at bringe noget nyt og interessant til ”bordet” og for tiden eksperimenterer jeg med udstillingsfluer, som jeg ikke binder på kroge men synåle eller ståltråd. Det giver mig mulighed for at skabe former som ikke er muligt ved traditionelt fluebinding.

På festivalen vil jeg demonstrere origami vinger og biot stakke teknikker og mine favorit tørfluer.

Vi ses på Danish Fly Festival,
Hugo

Instagram: @hugo.harlin

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin