Alois Trübner

Mit navn er Alois Trübner, jer er fra Hamborg, Tyskland. Her er en stolt far til to piger på 7 og 10 år og forhåbentlig verdens bedste far og mand. Jeg er 37 år gammel og har fisket siden jeg var ni år. De sidste seks år har jeg, det meste af tiden, fisket efter gedder. Den resterende tid har jeg primært brugt på at binde geddefluer og fluer til rovfisk som sandart, aborre og også til ørred. Jeg har været afhængig af fluebinding og fluefiskeri lige siden jeg begyndte på det.
Jeg prøver konstant nye materialer og fluebinder stile for at lave den mest effektive flue til kast og fiskeriet til en hver rovfisk, som jeg elsker at fiske efter. Jeg ejer en lille forretning ved navn ”RAPTORZ” med fluebindingsprodukter og fluer, som støtte til min hobby. Jeg er et stolt pro team medlem af Raidzap.dk

Med min viden og evner vil jeg støtte op om festivalen så godt som jeg kan og ser frem til at møde nye og interessante mennesker fra hele verden, som er lige så tosset som jeg er med flue fiskeriet. Jeg håber vi får nogle gode dage med masser af sjov og hygge.
Har du spørgsmål håber jeg at kunne besvarer dem ved fluestikket.

Vi ses i Kolding – jeg kan næste ikke vente.

Med venlig hilsen
Alois Trübner, Tyskland

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin