Luca Barosselli

Siden jeg var ung, har jeg prøvet mange forskellige former for fiskeri, men i 2010 faldt jeg over fluefiskeriet. Jeg blev hurtig forelsket i fiskeriet og det blev min passion. I årene efter, under vejledning af venner, bandt jeg mine første fluer - både klassiske og moderne.
Siden da, med støtte af kendte fluebindere i Italien og Europa, har jeg hele tiden prøvet på at forbedre mig og raffinerer min teknik.

Jeg er konstant dykket dybere ned i den magiske verden, med hovedfokus i den italienske stil, hvor Francesco Palù var pioneren.
Jeg har haft et samarbejde med den berømte underviser Massimo Magliocco, og fundet inspiration i hans artikler, publiceret i specialiseret magasiner.
I 2015 bandt jeg på Forli Fly Fair, for min vend Diego Riggi, grundlæggeren af Dressing Italiano. I 2016 deltog jeg i Vicenza Fly Fair på standen Fly Fishing 360, en organisation som jeg stadig er tilknyttet.
I 2017 deltog jeg igen på Vicenza Fly Fair, hvor jeg bandt for Fly Tying Experience, en fluebindergruppe organiseret af Fabio Federighi, som er blandt de bedste instruktører og min ven. På denne festival vandt jeg i Stonfo prisen, organiseret af magasinet La Pesca a Mosca e Spinning.
Jeg er pro team medlem hos Gulff Resins og jeg er stadig tilknyttet Bereguardo Greygoose Club, hvor jeg deler min passion med venner.
Mine fluer bindes med forskellige teknikker, fra traditionel til moderne, med brug af en hver form for tilgængelige materialer.

Jeg fisker i strømvand i Italien og udlands, hvor udfordringerne er mange, og jeg elsker at binde mine fluer til forholdene og presse grænserne.
Jeg er bevidst om det kun er min begyndelse på en lang vej i jagten på at udvikle mig og mit håndværk.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin