Johannes Kaalø Junge

Mit navn er Johannes Kaalø Junge, jeg har fisket siden jeg var 6 år gammel (i dag er jeg 35 år). I min barndom var jeg ofte ude at fiske med min far. Det er uden tvivl hans passion for fiskeri, der har smittet af på mig.
Gennem teenageårene var det dog andre interesser der optog mig.
Der var først i slutningen 20'erne, at jeg for alvor tog fat i fiskeriet igen.
Især Gedder har altid fascineret mig, og derfor er de min store passion inden for fiskeri.

Efter en længere sygdomsperiode i 2014, hvor jeg var sengeliggende meget af tiden, investerede jeg i mit første fluebindingssæt. Interessen for geddefluebinding opstod efter, at jeg havde set en masse inspirerende videoer på Youtube. Så snart jeg kom på benene igen, skulle mine egne geddefluekreationer afprøves. Det gav fisk på første tur, og siden har jeg ikke set mig tilbage.
I dag er alt mit fiskeri udelukkende baseret på fluefiskeri, om det er gedder, aborre og ørreder i søer og åløb, eller havørreder på kysten.

I 2017 stiftede jeg hjemmesiden www.jungestylepikefly.dk, som primært er til for at hjælpe andre i gang med geddefluefiskeriet. Hjemmesiden består af alt fra grejtips af bl.a. stænger og liner, til SBS videoer af geddefluebinding, hvor alle kan være med. Derudover fungerer hjemmesiden som fiskeblog. Her beretter jeg om historier fra vandet, og deler billeder og post fra mine sociale medier.

Jeg glæder mig til at være en del af Danish Fly Festival, hvor jeg vil binde geddefluer og store streamer. Så kom forbi til en snak om geddefluebinding, og få et par tips og tricks med på vejen.

Instagram @jungestyle
Facebook

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin