Fabio Federighi

Hej alle, jeg er 54 år gammel og bor i Firenze i magisk Toscana.

Min store passion i livet er fiskeri, hvilket det har været siden barnsben og med fluefiskeri siden jeg var 17 år gammel. Min passion har bragt mig rundt, til mange steder i verden; Alaska, Norge, Sverige, Danmark, Irland, Skotland, Island og tæt på Italien i Østrig, Slovenien, Kroatien og Bosnien, efter ørreder, stalling, laks og havørreder.

Jeg er også fan af kystfiskeri i saltvand, i jagten efter blåbars, havbars og andre rovfisk. Min passion inkluderer også fluebindingen, som jeg tidligt blev grebet af. Jeg binder lidt af hvert som tørfluer, nymfer, vådfluer, laksefluer og fluer til saltvandsfiskeriet. Nogen gange binder jeg også ultra realistiske fluer.

Med min ven Gianluca Nocentini har jeg skrevet bogen "MANUAL OF MODERN FLY TYER OF ARTIFICIAL FLIES". Jeg skriver også artikler til "Mosca & Spinning" og for nogle internationale tidsskrifter, og mine fluer er afbilledet i forskellige bøger.

I Italien, organiserer jeg, sammen med min kære ven Federico Renzi, Vicenza Pescare Show, som er Italiens vigtigste fluebinder festival. Jeg har været en del af Partridge of Redditch pro team, og jeg er i øjeblikket en del af AHREX pro team, Deer Creek og Swiss CDC.

Blandt mine bedste minder, er deltagelsen i festivaler og besøgene rundt om i Europa og USA, hvor jeg binder sammen med kendte fluebindere i blandt andet Danmark, Tyskland, Sverige, Holland, Irland og England er blot nogen af stederne, udover mit besøg i Sommerset, New Jersey på Fly Tying Symposium.

Fluefiskeriet er helt sikkert en passion i mit liv. En sund aktivitet, der har givet mig muligheden for at besøge og se store dele af verden, og har åbnet mine øjne for naturen og smukke landskaber og har været døråbner til at møde mange skønne mennesker.
Fluebindingen er mit kreative værksted til at skabe noget brugbart, samtidig som det for mig er terapeutisk.
Jeg vil ønske, alle kunne opleve og have de samme muligheder som jeg har med fluefiskeriet og fluebindingen.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin