Peter Scheffler

Hej fluefisker entusiaster!

Mit navn er Peter Scheffler, Jeg er 54 år og kommer oprindelig fra Falkenberg, Halland, hvor jeg er født et fluekast fra Ätrans laksevand. Jeg voksede op ca. 300 meter fra havet, vest for Falkenberg, hvor min bror og jeg fiskede rigtig meget, mest efter torsk, hornfisk, makrel, ål m.m. til jeg blev 17 år gammel, hvor idræt og friluftsliv to overhånd, frem til jeg afsluttede mine studier med eliteidræt på BOSÖN elitetræningscenter som idrætskonsulent. Herefter arbejde jeg for forskellige oplevelsesbaseret virksomheder inden for turistindustrien i et antal år udenlands, frem til efteråret 1999, hvor jeg begyndte at fiske med flue og binde fluer.

Jeg fisker først og fremmest efter havørred, men også laks, da fluebindingen rigtig kom i gang.
Jeg er blevet inviteret til at binde på fluefiske- og sportsmesser siden 2010, hvor jeg blandt andet har bundet på: Svenska Sportfiskemässan, Svenska Flugfiskemässan, Irish Fly Fair, British Fly Fair, Scottish Fly Fair samt mange minde messer og arrangementer i Sverige. Jeg er endda en del af SEMPERFLI PRO TEAM samt AHREX PRO TEAM. Jeg har meget anden erfaring omkring sportsfiskeri, f.eks. har jeg engageret mig i ungdomsaktiviteter gennem 9 år med  fiskeri i Falkenbergs kommune, er nyhedsredaktør på et svensk fluefiskermagasins webside, formand/næstformand i to fluefiskeklubber samt er opsynsmand med mere.

Jeg fisker mest efter laks og havørred, men besøger også fjeldene med dets ørred, stalling og rødding, samt et regnbugevand nu og da.

Jeg brænder mest for det mere klassiske inden for fluefiskeriet, som fiskeri med splitcane stang, klassiske laksefluger og tweed tøj nu og da!

Jeg har de sidste 6 år, været bosat i Värmland, med min kære familie, sambo og datter. Jeg besøger min hjemegn omkring Halland og Falkenberg med med jævne mellemrum under fluefiskesæsonen, når jeg mærker hjemveen og behovet for at hilse på mine venner og slægtninge.

Jeg ser frem til at deltage som fluebinder på Danish Fly Festival 2019!

Med venlig hilsen,
Peter Scheffler

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin