Roy Ole L. Jakobsen

Jeg er 40 år gammel og bor et sted i Norge, der hedder Raufoss. Jeg er gift, har to sønner og en adoptiv søn. Jeg er født og opvokset i en lille dal, nær Norges største sø, Mjøsa, hvor fiskeri var det vi lavede i fritiden, siden jeg var 8 år gammel og jeg har bundet mine egne fluer siden jeg var 12 år.

I dag fylder fiskeriet og fluebinding til bækørred fiskeriet mest. Vådfluer, tørfluer, nymfer og streamers - jeg elsker at imiterer alt det fiskene æder, over og under overfladen.

I min fluebinding, forsøger jeg ofte at bruge materialer, som giver "liv" til fluerne jeg binder. Jeg kan godt lide at bruge stribet påfugl quill som krop i mine majfluer. Jeg syntes segmenteringen giver et godt naturligt udsende.

I mine caddis fluer, er der ofte meget cdc, mest på grund af det liv det giver. Cdc giver masser af bevægelse og indikerer ben der bevæger sig på overfladen, som et rigtig insekt, en sulten ørred ikke kan stå for.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin