Bo Teut Kloster

Mit navn er Bo Teut Kloster, jeg er 27 år ung og bor i Vestjylland. Næsten alt mit fiskeri foregår i de vestjyske åer. Og en af de typer af fiskeri som jeg holder meget af er fiskeriet efter laks og ørreder i åen. Den passion for lakse og ørreder fiskeriet, har bragt mig til en del andre steder i Skandinavien for at jagte samme fisk, bare under andre forhold og med andre udfordringer. Med de anderledes forhold og udfordringer, har jeg tit skulle ændre mine, eller allerede eksisterende fluemønstre. Så jeg har haft så optimale chancer under de givne forhold som overhovedet muligt.

På messen vil jeg vise en “tapas” af de lakse fluer som jeg har haft med i bagagen til både Norge og Sverige. Jeg håber at kunne give dig noget inspiration med hjem til fluestikket. Og ellers hvis du har planer om at rejse til det nordlige Sverige for at fiske laks, så giver jeg gerne et par gode fif med på vejen.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin