Anders Ståhl

Hej mit navn er Anders Ståhl og jeg bor i Stockholm, jeg er 55 år. Jeg blev født i det nordlige Sverige nær polarcirklen hvor mit fluefiskeri startede tidligt, jeg fiskede primært efter stalling og ørred. Jeg begyndte at binde fluer, da jeg var 13 og har stadig dyb lilla som en favorit til stalling. For omkring 26 år siden blev jeg introduceret til klassiske laksefluer som nu er blevet en besættelse.

Så mine venner forsøgte at overbevise mig om at fiske laks og havørred, som de lykkedes med, og jeg har nu fisket efter laks og havørred i omkring 15 år. Jeg har været et par gange til Norge og Chile, men Sverige og Eman, Byskeälven er hovedsageligt hvor jeg fisker.

Jeg underviser også fra tid til anden, hvordan klassiske laksefluer dresses. Farvning er også en af mine interesser, der kommer med hobbyen.

Jeg arbejder som service-tekniker på Neopost hvilket omfatter rejser fra tid til anden. Jeg er gift med Carina og har en 25 år gammel datter.

Du er meget velkommen til at kigge og stille spørgsmål når vi ses. Uanset hvilke problem, du måtte have så spørg og jeg vil forsøge at hjælpe dig.

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin