Fluefiskeri og snowboarding har været en livsstil næsten hele mit liv. Jeg fulgte min bror, med snowboardet, til de små bakker i Finland, bare 7 år gammel. Inden jeg fik set mig om, konkurrerede jeg i Finland og senere på verdensplan. Jeg trak mig først tilbage fra konkurrence snowboarding i 2006, efter at have misset kvalifikationen til de olympiske lege i Torino.

Så længe jeg kan huske, har jeg være tiltrukket af Teno og den omkringliggende natur. Teno er den største lakseførende elv i Europa og danner grænse mellem Finland og Norge. Her er jeg opvokset med min familie og har fisket i Teno siden barnsben. Jeg husker stadig min første fisk, som var en lille smolt. Jeg kan ikke have været mere en tre år gammel. Et par år senere fangede jeg så min første ”rigtige” laks, en grilse.

I begyndelsen fiskede jeg med min far og onkel, hvor vi brugte spinde grej og prop. Den lange ventetid var over midt i 90’erne, hvor jeg fik min første fluestang. Siden har det været en passion og efter mange års fluefiskeri kan jeg sige at det er mit liv.

Jeg har altid været drevet af udfordringer og at lære nye ting. Fluefiskeriet er ikke anderledes, alene fordi det er så krævende og læreprocessen aldrig stopper. Skulle det stoppe med at være udfordrende, stopper jeg med at fluefiske. Det ser jeg dog ikke ske i den nærmeste fremtid. Alsidighed er nøglen til det hele og fluefiskeri er ingen undtagelse, der er altid noget nyt a lære om fiskeriet, kastet, fluebindingen og grejet.

Jeg var den første certificeret fluekasteinstruktør i Finland og stadig den eneste med alle tre certificeringer; CI, MCI og THCI. Jeg bestod alle tre certificeringer ved samme arrangement i Italien mellem d. 22. og 24. februar 2008

Åbningstider og entre

Lørdag 2. marts.: 10:00 - 18:00
Søndag 3. marts.: 10:00 - 16:00
Entre:
Voksen: 100,- Kr / FFFD'er gratis
Unge 15-18 år: 50,- kr.
Unge under 15 år: Gratis

Del budskabet...

Vis du kommer på Danish Fly Festival 2019 og del gerne plakat og banner i din blog, på din hjemmeside eller som sidefod i e-mails.

Om FFFD

Mere end 1.200 passionerede fluefiskere er medlem fordi:
FFFD støtter vandmiljøet
FFFD arrangerer kasteinstruktioner, fluebindingsseminarer, ture til ind- og udland.
FFFD aktiviteter er gratis eller med tilskud.
Læs mere og medl dig ind på fffd.dk


Tilbage til toppen

Danish Fly Festival, PULZION, KFUM-Hallerne, Peder Tofts Vej 21, 6000 Koldin